Чаювання - як стиль життя

ЗЕЛЕНИЙ ЧАЙ В ДОГЛЯДІ ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ
Блог

ЧАЙ: З ЦУКРОМ? ЧИ БЕЗ?

Найперше, що припадає на думку – звичайно без цукру. Всім відомо, що цукор шкідливий, дає зайві калорії, «біла смерть», «солодкий наркотик». Ще з дитинства ми маємо звичку пити чай з цукром. Чай з цукром, тортиком, варенням, печивом – традиційний елемент нашої чайної культури.

Детальніше »
ЗЕЛЕНИЙ ЧАЙ В ДОГЛЯДІ ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ
Блог

ЧАЙ ТА ЇЖА: СМАКОВІ ПОЄДНАННЯ

Чай та їжа – як поєднати і отримати смакову насолоду? Чайні ресторатори наполягають, що чай конче необхідно поєднувати з їжею, але, володіючи знанням правильних смакових поєднань. Чай, будучи універсальним напоєм, можна поєднувати з абсолютно різною їжею в залежності від сорту чаю, і розкривати для себе нові смакові відчуття та покращити смак страви.

Детальніше »
ЧАЙНІ ПАКЕТИКИ: ПОХОДЖЕННЯ, ПЕРЕВАГИ, ПРАВИЛЬНЕ ЗАВАРЮВАННЯ, ЛАЙФХАКИ ІЗ ВИКОРИСТАННЯ...
Блог

ЧАЙНІ ПАКЕТИКИ: ПОХОДЖЕННЯ, ПЕРЕВАГИ, ПРАВИЛЬНЕ ЗАВАРЮВАННЯ, ЛАЙФХАКИ ІЗ ВИКОРИСТАННЯ…

Чайні пакетики бувають різних форм та конструкцій. Найпоширеніші: прямокутні (однокамерні та двокамерні) з ярличками, пірамідки, круглі та прямокутні без ярличків та порожні фільтр-пакети.
Переваги чайних пакетиків: Швидкість заварювання чаю; Економічність; Легкість і зручність у використанні; Чітко виміряна порція чаю для ідеального настою.

Детальніше »
ЯК ЗБЕРЕГТИ АРОМАТ ТА ЯКІСТЬ ЧАЮ?
Блог

ЯК ЗБЕРЕГТИ АРОМАТ ТА ЯКІСТЬ ЧАЮ?

Говорячи про якісні чаї, маєтся на увазі не тільки його сорт, а й ступені не зіпсованості. Не варто плутати її зі свіжістю. Свіжий чай, чи той що тільки зібраний на фабриці, при правильному зберіганні з часом тільки поліпшується і набуває більш міцний, яскравий аромат. Але як же слід зберігати чай, щоб не зіпсувати?

Детальніше »